Zomer met LIFF

Ook dit jaar valt er in de zomer weer genoeg te genieten met LIFF. Onze traditionele Summer Special bij de Pieterskerk is dit jaar van 7-9 september. Nieuw dit jaar is een Drive-in bij het Valkenburgse Meer. Het belooft een mooie zomer te worden!

LIFF Drive-In

Datum: 19 augustus
Locatie: J. Pellenbargweg 2, Valkenburg
Terrein open: 20.00
Aanvang film: 22.00

Prijs tickets: 20 euro per auto

Koop tickets

Je hoort de kikkers kwaken en de krekels tsjirpen op het Valkenburgse Meer. Vlak voor je neus zijn Ryan Gosling en Emma Stone aan het dansen en zingen dus je neemt nog maar een hand popcorn. En dat allemaal zonder ooit het comfort van je eigen auto te hoeven verlaten. Te mooi om waar te zijn? Nee, LIFF regelt dit voor je!

Op 19 augustus vertonen wij de film La La Land in onze eigen Drive-In aan het Valkenburgse Meer! Dé hit van afgelopen jaar won maar liefst zes Oscars en dat is volledig terecht. Zelden was een film zo onbeschaamd romantisch, grappig en ontroerend. Een feest van jazz, liefde voor film, aanstekelijke liedjes en aantrekkelijke mensen dat je zeker in deze bijzondere setting wil meemaken. Kijk zittend in je auto (of dansend op het dak). De auto moet je zelf meenemen, de film, muziek, snacks, drankjes en sterrenhemel regelen wij.

Partners van het evenement zijn Brasserie Buitenhuis, de gemeente Katwijk en Outdoor Cinema.

LIFF Summer Special

Datum: 7-9 september 2017 
Locatie: Pieterskerkplein, Leiden
Terrein open: 19.00 
Aanvang film: 21.30

Facebook event

Dit jaar voor het eerst ook écht in de zomer: de LIFF Summer Special. Op 7, 8 en 9 september bouwen we het Pieterskerkhof weer om tot de mooiste openluchtbioscoop ter wereld, dit jaar met een Romeins tintje. Extra dicht op LIFF 2017, dus extra veel voorpret en festivalkriebels.

Op 7 september is de LIFF Summer Special onderdeel van de Cineville Zomertour.

De films:

7 september: ROMAN HOLIDAY
8 september: PERFETTI SCONOSCIUTI
9 september: GLADIATOR

Dagelijks gaan we rond 21:30u van start, maar wees op tijd want het wordt druk! Wij zorgen voor stoelen maar het staat jullie vrij om ook je eigen stoel, driezitsbank, bakfiets of waterbed mee te nemen.