Movie

Terug naar overzicht

PODCAST THEATRE

zaterdag 5 november
14:00 - Leidse Lente

GenreSpecial
Duur60 minuten

Waarom zou je naar beelden kijken als jeook naar de prachtigste audioverhalen kan luisteren tijdens de Podcast Theatre?Kom langs in de sfeervolle zaal van de Leidse Lente en geniet een middag van debeste
podcasts. Toegang is gratis!


14.00 – 15.00 uur (Steenpaal /Plastic Jagers)
Podcast 1: In het gehucht Steenpaal breekt zotternij uit wanneer Luuk Peeters de studio van de lokale omroep bezet. Luuk wil voorkomen dat de radio-uitzendingen ook in het heelal te horen zijn. (Hoorspel met Engelse ondertiteling)
Podcast 2: Plastic soup surfer Merijn Tinga heeft in 2015 een zeilreis gemaakt over de Oostzee. Deze podcast volgt het avontuur van de Leidenaar op de voet. Een radiodocumentaire over dromen najagen, wetten en praktische bezwaren.

16.00 – 17.00 uur (Het Leven, een gebruiksaanwijzing)
De 14-delige radioserie 'Het leven, een gebruiksaanwijzing' draait om vragen waar iedereen weleens mee worstelt, maar waar geen pasklaar antwoord op bestaat. Deze podcast is het meest eigenzinnige zelfhulpboek dat je ooit zult horen. Eindredacteuren Jair Stein en Katinka Baehr zijn aanwezig en laten de beste verhalen horen uit de serie.

  • Deze film draait ook op
    de volgende dagen
  • 5/11
    za